Skip to content

Vinyl Vloeren

Vinyl Vloeren

Vinyl is een onderhoudsvriendelijke vloer met oneindig veel mogelijkheden! Vinyl is verkrijgbaar in verschillende diktes, van 1 mm tot 3,5 mm en er is enorm veel keuze in dessin en soort!

Voordelen

Vinyl bestaat uit zacht, geschuimd pvc met een slijtlaag van polyurethaan. Vinyl is door zijn onderhoudsvriendelijke karakter een hygiënische vloer. Het gladde oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Daarnaast isoleert een vinyl vloer goed en werkt het geluiddempend. Een groot voordeel van vinyl is dat het in heel veel verschillende variaties verkrijgbaar is, van houtlook tot marmerlook en van metallic tot grafische dessins.

Vinyl Vloeren leggen

Wij kunnen vinyl leggen in verschillende ruimtes in uw woning of kantoor. Vinyl vloeren zijn in veel verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar en er is altijd wel een vloer die past bij uw wensen en ideeën. Wij bieden vinyl van goede kwaliteit, daarom werken wij voornamelijk met de merken Interfloor en Gelasta.   

Wilt u meer weten over vinyl of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag mee en voorzien u van eerlijk en professioneel advies!

Meer te weten komen Neem contact op!