Skip to content

Tapijt

Tapijt

Tapijt brengt warmte en behaaglijkheid in een ruimte en is tegenwoordig beschikbaar in ontelbaar veel variaties. Ons tapijt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en structuren. Voor iedere woonstijl is er een passend tapijt verkrijgbaar!

Voordelen

Tapijt zorgt niet alleen voor warmte en comfort, maar is ook energiebesparend. Tapijtvezels houden warmte langer vast dan andere gladde vloeren, waardoor er minder gestookt hoeft te worden om op temperatuur te blijven. De warme en zachte materialen voelen heerlijk onder blote voeten en zijn bovendien kindvriendelijk. Daarnaast is tapijt in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor het goed kan worden afgestemd op het doel en de ruimte waar het gelegd moet worden.

Tapijt leggen

Wij denken graag met u mee over het geschikte tapijt voor uw woning of kantoor. Wij leveren verschillende soorten tapijt, passend bij verschillende ruimtes en woonwensen. Zo kunt u tapijt laten leggen op de vloer, maar ook op de trap en zelfs op de wand. Wij werken voornamelijk met de volgende merken tapijten: Parade, Desso, Interfloor, Gelasta en Hamat.

Wilt u weten of tapijt de beste keuze is voor uw ruimte of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij voorzien u graag van advies!

Meer te weten komen Neem contact op!