Skip to content

PVC-Vloeren

PVC Vloeren

Pvc is één van de grootste trends op het gebied van duurzame vloeren. Een pvc-vloer is oersterk en slijtvast. Daarnaast is deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming!

Voordelen

Een pvc-vloer is vervaardigd uit kunststof, maar heeft de uitstraling van echt hout of tegels. Het is nauwelijks van echt te onderscheiden, maar pvc brengt veel voordelen met zich mee. Pvc vloeren zijn in alle soorten en maten te verkrijgen, van houten planken, visgraat tot aan tegels. Ook bent u bij ons aan juiste adres voor exclusieve design vloeren in pvc.Niet alleen is de vloer ijzersterk en slijtvast, pvc is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast kan de vloer goed tegen vocht en water, pvc is dan ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes als bijvoorbeeld een badkamer. In vergelijking met hout en tegels geeft pvc ook veel minder contactgeluid. Kortom: pvc is een zeer geschikte keuze voor uw woning of kantoor!

PVC Vloeren leggen

Wij geven altijd een eerlijk en professioneel advies, uw nieuwe vloer moet naadloos aansluiten bij uw wensen en ideeën. Wij leveren en leggen pvc-vloeren van hoge kwaliteit, wij werken voornamelijk met de volgende merken: Vivafloors, Moduleo, Gelasta.

Wilt u weten of een pvc-vloer de beste keuze is voor uw ruimte of wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Meer te weten komen Neem contact op!